Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wijnhuis Den Boer
Hoofdstraat 29
2931 CE KRIMPEN A/D LEK

Openingstijden

Ma: GESLOTEN
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18:00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Wijnhuis den Boer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuwe Wijnadviseur bij Wijnhuis den Boer

Maarten Wijnadviseur.pngvrijdag 16 september 2022

Vanaf 1 September is Maarten van Doorn onze nieuwe collega/Wijnadviseur bij Wijnhuis den Boer. Naast Therry is er dus nu een 2e Vinoloog en dus echte wijnkenner/liefhebber in ons bedrijf.

Nieuwe Wijnadviseur bij Wijnhuis den Boer

Vanaf 1 September is Maarten van Doorn onze nieuwe collega/Wijnadviseur bij Wijnhuis den Boer. Naast Therry is er dus nu een 2e Vinoloog en een echte wijnkenner/liefhebber in ons bedrijf.
Ik ben blij dat wij een deskundige medewerker hebben kunnen toevoegen aan ons prachtige bedrijf!
Maarten zal nog meer input/vernieuwing gaan brengen in ons mooie assortiment. Ook zal hij samen met Therry weer wijn- en whiskyproeverijen in de winkel en voor ons Proeflokaal aan de Maas gaan organiseren. Zijn enthousiasme gaf direct een klik en wij stellen hem dan ook graag aan u voor!

Nieuw gezicht 🙂!
Met trots kan ik dus zeggen dat ik sinds kort werkzaam ben bij Wijnhuis den Boer!
Na een werkzaam leven in de horeca waarin ik onderaan de ladder ben begonnen heb ik naast mijn studie bewust gekozen voor een carrière in de horeca. Als kelner begonnen om door te groeien naar sommelier om daarna als bedrijfsleider van een bistro en wijnbar middenin hartje Rotterdam aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik (onder andere door een kersverse gezinsuitbreiding van een prachtig meisje) toe aan een uitdaging buiten de horeca.
Een uitdaging waarin ik mijn passie voor wijn kan combineren met het adviseren van en over wijn en gedestilleerde dranken, maar zonder de late sluitingstijden van de horeca.
Met mijn opleiding tot vinoloog heb ik een zeer brede kennis op gebied van wijn, de ervaring als sommelier en het maken van wijn en spijs combinaties komt goed van pas als u advies nodig heeft voor de perfectie wijn bij een zomerse salade of straks weer de klassiekere gerechten met Kerst!
Het zijn vaak kleine verschillen in een gerecht die van invloed zijn op de keuze voor de juiste fles wijn.

Iedereen kent zijn of haar klassiekers wel, maar laat je je ook wel eens verrassen? Laat jezelf goed adviseren en wordt meegenomen in de filosofie van de wijnboer, de karakteristieken van het druivenras, de invloed van het klimaat en vinificatie (hoe de wijn wordt gemaakt) en kom daardoor op een misschien hele andere keuze uit dan je vooraf zelf gedacht had! Kortom ik verras je graag of help je ook met klassieke combinaties als Lamsvlees en Syrah.

Hopelijk tot snel in de winkel!
Maarten

logo VTVTGR_familia_ALTA

Dus kom gezellig langs, parkeer direct voor onze deur en kom proeven!

« Terug