Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wijnhuis Den Boer
Hoofdstraat 29
2931 CE KRIMPEN A/D LEK

Openingstijden

Ma: GESLOTEN
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18:00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de zomervakantie extra sluitingsdag op dinsdag 30 juli, 6, 13 en 20 augustus

Wijnhuis den Boer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

NOLET’S Zilveren Gin Gemaakt met échte plantaardige ingrediënten

De verrassend florale smaak van NOLET’S Gin!

Verrassend floraal en daarmee uniek onder de gins. Dat is NOLET’S Gin. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een weelderig bouquet van roos, perzik en framboos. Een uitstekende keuze voor wie houdt van een spannend smaakavontuur. Voor de perfecte smaakbalans en textuur worden alle gebruikte botanicals en kruiden in NOLET’S Gin eerst individueel gemacereerd en gedistilleerd en daarna uitgebalanceerd samengevoegd. Zo komt iedere smaak ten volle tot zijn recht en proef je een gelaagde rijkdom van smaken met een uitzonderlijke lengte en verrassend floraal karakter.

Nolet's Dry Gin - uw topSlijter nb website

De bloemige en fruitige NOLET’S Gin wordt gebotteld op 47,6% Alc./Vol. en komt het beste tot zijn recht met een Franklin & Sons tonic in een mooi longdrinkglas gevuld met ijs, afgetopt met een bloemgarnering.

NOLET’S Gin is het samenspel van een bijzondere familiehistorie, vernieuwend denken en avontuurlijk doen. In het hart van Schiedam staat Nolet Distillery, één van de oudste familiebedrijven van Nederland, en maakt de familie Nolet sinds 1691 premium distillaten met de kennis en bevlogenheid van generaties en hart voor de omgeving: KETEL 1, Ketel One Vodka en NOLET’S Gin.

Probeer het uit! Tot ziens in onze winkel.

Klik hier voor alle aanbiedingen.