Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wijnhuis Den Boer
Hoofdstraat 29
2931 CE KRIMPEN A/D LEK

Openingstijden

Ma: GESLOTEN
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18:00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de zomervakantie extra sluitingsdag op dinsdag 30 juli, 6, 13 en 20 augustus

Wijnhuis den Boer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw Adviseur

Uw persoonlijke adviseur

Wijnhuis Den Boer is een wijnhandel/slijterij met een bijzonder assortiment wijnen en gedistilleerd.

Winkelcentrum De Markt van Krimpen (voorheen 't Carillon)

Wijnhuis Den Boer
Hoofdstraat 29
2931 CE KRIMPEN A/D LEK

 0180-512277
info@wijnhuisdenboer.nl

Uw Adviseur

Dit assortiment wordt deskundig ondersteunt door mijzelf en mijn team. Zelf Vinoloog en Liqourist aan de Wijnacademie, De passie van mijn bedrijf ligt dus in de wijnen en bijzonder gedistilleerd, dit is ook geen wonder daar mijn bedrijf al sinds 1885 bestaat, ontstaan door mijn overgrootmoeder. De inmiddels 4e generatie heeft het bedrijf/ assortiment verder uitgebouwd. Wijnen uit de gehele wereld, whisky’s , cognac, armagnac, gin, calvados, grappa's, wodka’s, rum en streekproducten vormen de basis van ons assortiment.


Deskundig advies, traceren van wijnen en gedistilleerd mag u als klant van mij verwachten. Wekelijks worden wijnen ed. geproefd, om het assortiment aan te passen op de huidige smaak van onze klanten en de trends op culinair niveau. Buiten het assortiment welke Wijnhuis den Boer haar winkel voert, is het mogelijk om uw wens in wijnen of gedistilleerd aan te geven. Dit komt mede doordat wijnhuis Den Boer zowel in Nederland als in het buitenland kan putten uit een zeer groot aantal toeleveranciers. Wijnhuis Den Boer zal dan haar uiterste best doen om u een passende prijsopgave te doen en deze artikelen zo snel mogelijk te leveren (vaak kan dit al per fles).

Geschiedenis

Wijnhuis den Boer is een familie bedrijf welke al 4 generaties bestaat. De grondslag van Wijnhuis den Boer is gelegd in 1885 Overgrootmoeder Den Boer-V.d. Velden, de zoon Piet den Boer nam de werkzaamheden over en werd later opgevolgd door de dochter Leny Klapwijk-Den Boer.  De huidige eigenaar van het bedrijf is Therry Klapwijk, de kleinzoon van Piet den Boer.

Wijnhuis den Boer vindt zijn oorsprong in Krimpen aan de Lek. In eerste instantie aan de Dorpsstraat en sinds 1995 aan de Hoofdstraat in het Winkelcentrum De Markt van Krimpen.