Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wijnhuis Den Boer
Hoofdstraat 29
2931 CE KRIMPEN A/D LEK

Openingstijden

Ma: GESLOTEN
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18:00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Wijnhuis den Boer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nominatie beste slijter van Nederland

Bij de beste 10 slijters van Nederland

Wijnhuis Den Boer wederom genomineerd bij de beste 10 Slijterijen van Nederland.

“Kijk daar ben ik nu trots op” aldus Therry Klapwijk, eigenaar van Wijnhuis Den Boer.

Onze slijterij wijnhandel in Krimpen aan den IJssel is wederom is voor de zoveelste keer genomineerd als één van de beste 10 slijterijen van Nederland. Een familiebedrijf overgegaan van opa, moeder en uiteindelijk Therry Klapwijk.

Als zelfstandige slijterij hebben wij weten een stuk van de markt vast te houden door onze specialisatie nog meer te verdiepen. Dat resulteert in elke dag nieuwe klanten uit gehele Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. Elke dag is anders en ook weer een uitdaging. Wij zijn ook weer apentrots op de nominatie maar ook vooral de medewerkers waar we dit mee hebben kunnen bereiken. En dat allemaal in een dorp onder de rook van Rotterdam.

Er zoveel moois in Drankenland en als ik onze Nederlandse dranken zie dan ben ik uitermate trots op deze mooie producten en dan niet het standaard Jenever ….. nee dan bedoel ik de trendy dranken, de exclusieve distillaten, de fantastische gins, wodka’s , whisky’s, Korenwijn en zuivere likeuren en dus allemaal Nederlands. Met deze producten behoren tot wereldtop in dranken.
En dan de wijnen, deze zijn de laatste jaren enorm verandert, de traditionele wijnkoper heeft ook de trendy wijnen gevonden. Je merkt dat de klant zelf steeds meer weet van wijn en ook ondervind dat de kwaliteit tussen de € 5,50-10,- een enorm omhoog gaat……. en dan geniet je meer. We hebben dit kunnen onderstrepen in ons eigen Proeflokaal aan de “Maas”, hier organiseren wij maandelijkse wijnproeverij voor onze klanten, bedrijven en verenigingen in wijn, whisky, port enz. Vaak leerzame , gezellige en vooral smakelijke avonden.